top of page

EVENT

AW
After work 
20160826_122347.jpg

After work till sjöss

Ta med kollegorna ut och segla! Mitt på Strandvägen i Stockholms city ligger båten redo för segling.. Ombord finns dricka, snacks, champagne och flytvästar – ja, allt som behövs för en lyckad aw till sjöss. Vi lägger loss, hissar segel och glider ut på det blå. Alla som vill får styra, hantera segel och navigera.  För de som bara vill luta sig tillbaka och njuta finns gott om sociala ytor för avslappnat umgänge.

Efter seglingen väntar kanske en restaurang i stan eller så låter ni kvällen fortsätta på Fjäderholmarna - Stockholms närmsta skärgårdskrog.

Hyr hela båten
Hyr hela båten
Image by Matthieu Da Cruz

Regatta, match race eller after work?  

Att segla ihop är att lära känna varandra och skapar naturlig teambuilding i en avslappnad miljö. Ni får själva lägga kursen, styra och sköta seglingen ombord på våra 50-fots segelbåtar. 

En klassiker är att segla till anrika Sandhamn och gå på Spa medan ni laddar inför kvällen. Är ni ute efter livets bästa afterwork möter vi er på Strandvägen och seglar några timmar i Stockholms inlopp.  Eller kanske har ni mer tid och vill segla till ytterskärgården där vi lägger till vid en flat klipphäll och grillar på kvällen.

Hör av er så pratar vi ihop oss - alla eventseglingar är skräddarsydda för att ert företag ska få ut maximalt av dagen! 

Möhippa
Möhippa
Image by Fernanda Nuso

Möhippa

Kvalitetstid på en stor, fin segelbåt ihop med sina bästa vänner, kan det bli bättre? Möhippa till havs är något roligt, mysigt och spännande att göra tillsammans den där oförglömliga dagen/helgen med tjejgänget. Vi startar ofta inne i city och seglar ut genom Stockholms inlopp men varje möhippa är skräddarsydd och unik för just ert gäng. Att segla, äta god mat, sola och bada ihop är ett perfekt val för er som vill skratta med, och inte åt varandra.

 

Vi hämtar och lämnar över hela Stockholmsområdet, hör av er så planerar vi tillsammans!

Kontakta oss på mail eller telefon för frågor, tillgänglighet och bokningar.

bottom of page